RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Toni Petrea a făcut anunțul! Când revin pe teren Olimpiu Moruțan și Dragoș Nedelcu

FCSB va juca mâine seară pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari, de la ora 20:00, într-o partidă care contează pentru etapa a XVIII-a din Liga 1!

„Roș-albaștrii” au făcut primul pas greșit în noul an în ceea ce privește lupta pentru câștigarea campionatului, după rezultatul de egalitate, 2-2, de pe terenul celor de la Viitorul Constanța. În urma acelei partide, FCSB a rămas însă pe primul loc în ierarhie, la doar un singur punct în fața celor de la CFR Cluj.

Antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a vorbit înaintea disputei de mâine seară și a mărturisit că formația sa va da piept cu adversar dificil, care își va dori să le blocheze elevilor săi toate traseele către poarta adversă. Ulterior, tehnicianul în vârstă de 45 de ani a dezvăluit și când vor reveni pe gazon accidentații Olimpiu Moruțan și Dragoș Nedelcu.

„Întâlnim un adversar care, cu siguranță, va încerca să ne închidă, să ne blocheze și să plece pe contraatac. Trebuie să fim foarte atenți la aceste aspecte și să încercăm să ne impunem jocul, să marcăm cât mai mult posibil.

Ne preocupă de la meci la meci îmbunătățirea jocului și a fazei defensive. Trebuie să ne gândim mai bine la aceste lucruri. Încercăm la fiecare antrenament și ședință video să remediem lucrurile care nu funcționează. Sper să primim mai puține goluri de acum încolo.

Moruțan va intra de săptămâna viitoare în programul echipei. Sper la fel și Nedelcu, după care vedem și cu Filip ce este cu situția lui. Sper să se integreze și el și să revină în echipă cât mai curând!”, a spus Toni Petrea în cadrul conferinței de presă.

Citește și VIDEO | Adi Vasile, prima reacție după amânarea meciului cu Rostov din cauza COVID-19: “Pe o parte, e cea mai bună decizie!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare