RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Cea mai mare problemă a lui Dinamo înaintea licențierii: „Nu știm care este realitatea”

Cu un patronat care s-a delimitat de orice acțiune de sprijinire a echipei, Dinamo este doar la mâna suporterilor care fac eforturi de a menține clubul în viață. 

Cea mai mare provocare a fanilor va fi stingerea datoriilor scadente la 31 decembrie 2020, astfel încât gruparea din Ștefan cel Mare să ia licența pentru sezonul competițional 2021-2022.

„Va veni licentierea și nu stim care este situația clubului din punct de vedere financiar. Aici e marea problemă, nu știm care este realitatea. Dacă Dinamo vrea să fie din nou sus, trebuie investit mult și cu răbdare, e clar că trec printr-o perioadă foarte grea și e nevoie de injecție mare de capital”, a admis Cornel Șfaițer, într-o intervenție în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Noii patroni nu l-au impresionat pe oficialul celor de la Sepsi nici în momentul în care aceștia au preluat clubul.

„Pe tot parcursul anului 2020 s-au perindat foarte mulți investitori dornici să preia clubul, au tot fost discuții cu ei. Până la urmă au apărut acești spanioli în care eu personal nu am avut încredere de la prima conferință de presă. Când am auzit m-am bucurat în primă fază că va veni cineva și va redresa clubul”, a încheiat președintele celor din Sfântu Gheorghe. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Explicația pentru care Dinamo a arătat groaznic la Botoșani: “Suferă la omogenizare”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare