EXCLUSIV | Câștigător al titlului cu Dinamo și CFR Cluj, despre meciul dintre cele două echipe: “Altfel se vor concentra jucătorii”

Liviu Ganea (33 de ani), campion al României cu Dinamo și CFR Cluj, a prefațat meciul dintre cele două echipe, programat luni, în cadrul 29-a a Ligii 1. 

Confruntarea le găsește pe locuri diametral opuse în clasament. CFR Cluj o urmează pe FCSB în ierarhie, cu 60 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima, cu 27 de puncte.

Cu siguranță că se vor concentra altfel împotriva CFR-ului, pentru că vor întâlni campioana României din ultimii ani. Rămâne de văzut la ce nivel se pot ridica jucătorii pentru că etapele au trecut, iar jucătorii nu mai au atât de multă încredere în ei.

Dinamo FC Arges 22

Cred că asta contează foarte mult. Eu sper să-și găsească puterea și să ajute clubul chiar dacă, poate, nu toți jucătorii se ridică la nivelul la care ar fi trebuit, dar eu sper să o facă pentru că deja este ceasul al 12-a. Nu mai sunt multe etape, o să înceapă și play-out-ul așa că trebuie acumulate puncte pentru că Dinamo, într-adevăr, așa cum este în momentul de față prezintă un mare risc de retrogradare“, a declarat fostul atacant Liviu Ganea, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Fostul jucător de fotbal speră ca experiența de antrenor a lui Mulțescu să se vadă, iar Dinamo să urce în clasamentul Ligii 1.

Odată cu venirea lui Mulțescu toată lumea speră, dar știți cum e nu joacă Mulțescu în vremurile lui bune. Joacă acest lot pe care îl are la dispoziție și el cumva va încerca să-i motiveze și să-i antreneze cât poate el de bine, dar până la urmă totul le revine jucătorilor. Ei trebuie să aibă tărie de caracter și să fie foarte concentrați să scoată echipă de unde este acum, anume de la retrogradare pentru că trebuie să recunoaștem. În momentul de față, Dinamo se bate să evite retrogradarea”, mai spus Liviu Ganea, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

liviu ganea nationala

Liviu Ganea a evoluat de-a lungul timpului la Dinamo, CS Otopeni, Astra Ploieşti, CFR Cluj, Concordia Chiajna, FC Braşov, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi Carmen Bucureşti.

Citește și EXCLUSIV | Afacerea unui fost campion al României, puternic afectată de pandemie: “Despre procentele astea vorbim”