RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Care este situația unui fotbalist de națională după accidentarea suferită: „Va reveni în curând la pregătiri”

Florin Ștefan este indisponibil după ce fundașul stânga al lui Sepsi a ieșit accidentat în partida cu CFR Cluj. 

Iar Cornel Șfaițer a dat detalii în exclusivitate la realitateasportiva.net cu privire la momentul în care acesta va putea să revină pe teren după ce s-a ciocnit violent cu portarul Niczuly în jocul disputat în urmă cu aproape două săptămâni.

„Florin Ștefan a făcut o entorsă la cot, două săptămâni a fost nevoit să ia pauză după care va reveni la pregătire. La meciul cu Astra ne-a lipsit și el, ne-a lipsit și Ștefănescu, a fost afectată banda stângă a echipei noastre. Am jucat cu multe improvizații, dar am făcut o partidă excelentă”, a punctat oficialul celor din Sfântu Gheorghe, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Florin Ștefan a debutat pentru naționala de seniori a României la meciul cu Malta din preliminariile Euro 2020. Se întâmpla în septembrie 2019. Între timp, la prima reprezentativă a fost convocat de la Sepsi și Bogdan Mitrea. Iar șefii de la Sfântu Gheorghe speră ca ardelenii să aibă cât mai multe solicitări pentru a trimite fotbaliști la loturile naționale.

„A fost și Bogdan Mitrea, a fost și Florin Ștefan, Mitrea a jucat recent și a și marcat. Avem tineri jucători buni și pentru naționala de tineret. Important este ca ei să fie sănătoși, să evolueze la un potențial maxim la club și sunt sigur că selecționerii ambelor naționale îi vor convoca”, a mai declarat Cornel Șfaițer. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Verdict în privința campioanei din acest sezon: “Este echipa cea mai puternică de departe”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare