RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Bourceanu, asul din mâneca oltenilor: ”Este un plus pentru echipă!”

Venirea lui Alex Bourceanu (35 ani) la FCU Craiova este privită cu ochi buni de Mircea Bornescu (40 ani), fostul mare portar al Universității Craiova.

Fostul idol al tribunelor din Ghencea se află în staff-ul lui Ovidiu Stângă, antrenorul principal al alb-albaștrilor, și lucrează alături de olteni în cantonamentul de la Mogoșoaia.

Bourceanu își dorește să înceapă cariera de antrenor, iar prima sa echipă ar putea fi chiar FCU Craiova. O decizie finală va fi luată la finele cantonamentului organizat de ”juveți”.

Mircea Bornescu este de părere că, dacă fostul stelist se va înțelege cu oltenii, Craiova va avea de câștigat. ”Pepe” este de părere că experiența ”Gladiatorului” își va spune cuvântul.

”Universitatea Craiova are nevoie de orice ajutor. Venirea lui Bourceanu ca secund al lui Ovidiu Stângă este un plus pentru echipă. El a jucat la un nivel foarte înalt, a jucat la echipa națională, are destulă experiență. Va trebui să înceapă de undeva cariera de antrenor.

Dacă va fi acceptat sau nu, rămâne de văzut. Eu consider că va veni cu un plus. Acolo sunt foști jucători foarte buni, care nu au trecut prin fotbal ca rața prin apă, și sunt convins că jucătorii au de învățat. E important să ai oameni foarte buni lângă tine.” a declarat Mircea Bornescu pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | FCU Craiova, cu un pas în Liga 1! ”Au cele mai bune condiții și un antrenor cu experiență!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare