RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | FCU Craiova, cu un pas în Liga 1! ”Au cele mai bune condiții și un antrenor cu experiență!”

Mircea Bornescu (40 ani), fostul mare portar al Universității Craiova, este convins că Ovidiu Stângă o poate promova pe FCU Craiova în Liga 1.

Alb-albaștrii se află în fotoliul de lider al ligii secunde, cu 30 de puncte acumulate în 14 etape. Formația din Bănie este singura echipă neînvinsă în acest sezon.

”Pepe” așteaptă cu nerăbdare reluarea Ligii a 2-a. Fostul mare portar al oltenilor este de părere că Ovidiu Stângă poate îndeplini obiectivul principal al clubului patronat de Adrian Mititelu Jr.

”Am vorbit cu el (n.r. Adrian Mititelu Jr.) înainte ca Adrian Mititelu să fie arestat. Am salutat revenirea lui Ovidiu Stângă ca antrenor și aștept începutul sezonului. El a mai dus Craiova în Liga 1.

Știe exact ce înseamnă. Cunoaște jucătorii și știe care sunt doleanțele suporterilor. Eu am avut foarte multe de învățat de la el. Experiența din Olanda și-a spus cuvântul.

Există o foarte mare stabilitate la nivelul financiar. Au cele mai bune condiții. Nu știu dacă le lipsește ceva. Îmi doresc foarte mult să promoveze!” a declarat Mircea Bornescu pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Războiul FCU – CSU, prin ochii lui Mircea Bornescu: ”Suporterii sunt pătimași!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare