RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Detaliul prin care Craiova poate avea din nou șanse la titlu: “E nevoie de o astfel de decizie”

Craiova a trecut pe lângă titlu în finalul sezonului trecut, însă Bancu și ai lui le-au dat fanilor suficiente motive să fie din nou optimiști după seria de victorii din debutul actualului campionat. 

Șapte succese la rând au avut “juveții” până să fie învinși de Academica Clinceni. Acela a fost momentul căderii pentru vicecampioana României, care a ajuns acum la 5 puncte de lider, înainte ca FCSB să o întâlnească pe Poli Iași. Acesta este contextul în care la Craiova va ajunge noul antrenor, obligat să facă tot posibilul pentru a readuce titlul în Bănie după 30 de ani.

“Craiova are șanse la titlu, dacă nu crește distanța actuală din clasament. Poate spera, dar va conta și numirea pe care o vor face pentru banca tehnică. Nu trebuie să aleagă un secund.

E nevoie de cineva care să poată să redreseze rapid echipa. Chiar dacă are a treia șansă la titlu, este o situație de moment, mai sunt multe etape de jucat până la finalul sezonului”, a subliniat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

mihai rotaru

Papură s-a despărțit definitiv de Craiova. Ca principal le-a mai antrenat în debutul carierei de antrenor pe ALRO Slatina și FC Olt Slatina.

“Papură a fost numit din inerție, a fost mantaua de vreme rea și a mai primit o șansă. Lui i-ar face bine dacă ar schimba mediul, dar cu condiția să meargă la o echipă care să aibă condiții bune”, a încheiat fostul conducător al ardelenilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Răspunsul lui Reghecampf la oferta venită din Bănie: “Am înțeles că asta va face”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare