EXCLUSIV | Avertisment pentru șefii CFR-ului după declarațiile lui Petrescu: “Nu vorbește să se afle în treabă”

petrescu nervos

O furtună s-a pornit în curtea campioanei României după înfrângerea cu Gaz Metan de duminică seară. 

Dan Petrescu a amenințat cu plecarea de pe banca ardelenilor, iar fostul său rival din Liga 1, Ion Marin, crede că mai marii clubului din Gruia trebuie să ia în serios cuvintele tehnicianului de 52 de ani.

“Va fi dificil dacă va pleca Petrescu, el nu vorbește să se afle în treabă. Când spune ceva el trimite mesaje, e clar că are nemulțumiri în legătură cu lotul având în vedere că ei sunt angajați și în Europa League.

Întrebarea care se pune este dacă vor rezista așa sau se vor prăbuși. Craiova dovedește că merge pe o linie ascendentă. Cu CFR zic să mai așteptăm cu aceste valuri care s-au făcut”, a fost comentariul celui poreclit “Săpăligă”, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

dan-petrescu-cfr-cluj

Dan Petrescu are mereu oferte. Ion Marin ar fi dezamăgit să vadă că antrenorul clujenilor a ales din nou o propunere venită din Asia, în cazul unei plecări de la CFR. Când a părăsit România ultima oară, “Bursucul” a luat calea Chinei, de unde a revenit apoi la Cluj.

“Nu știm ce luptă se duce acolo în interior, dar cred că ori i se vor îndeplini niște condiții, ori se va ajunge la o negociere. Și la antrenori este valabilă regula aplicată jucătorilor. Pot pleca atunci când sunt în vârf.

În cazul lui Petrescu sper că nu neapărat în țările arabe. El are cotă bună în Europa, nu cred că vizează banii. Ar trebui să aleagă o echipă de top de pe continent, eu în locul lui nu m-aș uita la partea financiară. Ar fi ciudat să aleagă din nou în funcție doar de acest aspect”, a completat Ion Marin. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Îndemn pentru fanii lui Dinamo într-un moment de confuzie la club: “Trebuie să facă asta urgent”