EXCLUSIV | Îndemn pentru fanii lui Dinamo într-un moment de confuzie la club: “Trebuie să facă asta urgent”

Zvonurile în privința implicării noilor investitori spanioli produc panică în Ștefan cel Mare.

Spaniolii nu au reușit să aducă liniștea la club, după ce datoriile către jucători nu au fost stinse. Iar Ion Marin consideră vitală în acest moment implicarea suporterilor.

“Fanii trebuie să ceară o întrevedere cu noii patroni cu privire la rezolvarea situației. Acest club trebuie adus la un anumit nivel. Indiferent ce proiect vor să dezvolte spaniolii, totul se bazează pe partea financiară. A fost un prim pas bun pentru Dinamo.

Dar deocamdată văd că nu reușesc să îi plătească pe cei care muncesc în cadrul clubului. Astfel încât apar probleme în relația antrenorului cu jucătorii. Se clatină puțin încrederea în acești spanioli, o să vină din nou o pauză acum, iar lucrurile trebuie rezolvate. Să se aducă la zero cu salariile”, este apelul lui Ion Marin, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ion marin

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo speră ca jucătorii să nu fie afectați de problemele financiare încă nerezolvate și să scoată echipa din zona retrogradării cât mai rapid.

“Niște lucruri pozitive s-au petrecut, s-au adus jucători care luați individual au valoare, însă durează mai mult omogenizarea care este foarte importantă. Contra să mai beneficieze de aceste zile de pauză care urmează pentru a aduce toți jucătorii la același nivel de pregătire.

Trebuie să vedem că se înregistrează un progres la nivelul jocului și al rezultatelor. Situația financiară trebuie lămurită, dar nu joacă salariile”, a completat fostul mare fotbalist al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | O nouă voce autorizată arată cu degetul haosul de la Rapid: “Câți jucători au schimbat într-un an?”