EXCLUSIV | Sfat important pentru noul puști minune al FCSB : “Trebuie să țină cont de asta”

Octavian Popescu a surprins plăcut în acest sezon, iar lumea fotbalului vorbește de el și mai mult după plecarea lui Man de la echipa roș-albastră. 

Un fotbalist care a evoluat în trecut pe postul său la deținătoarea Cupei României a transmis prin intermediul realitateasportiva.net cele mai importante aspecte pe care trebuie să le urmeze talentatul fotbalist, proaspăt convocat la selecționata U19.

“Octavian Popescu este un jucător foarte talentat, aici depinde de el, de modestia pe care o are și de ce va înțelege din laudele care i se aduc la meciuri sau de către cineva.

Au mai fost jucători care au jucat bine câteva meciuri și au fost lăudați și apoi nu s-a mai auzit nimic despre ei. Trebuie să fie cu picioarele pe pământ, să muncească în fiecare zi mai mult”, a precizat Laurențiu Diniță, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

dinita ros albastru

Man a plecat afară după ani buni petrecuțși în curtea lui Gigi Becali. Pentru Octavian Popescu, latifunrdiarul din Pipera își dprește același traseu. Și aici intervin din nou câteva

“E problema noastră, a fotbaliștilor care pleacă din țară pe o sumă mare de bani la cluburi din străinătate și în momentul când ajung acolo nu mai fac față.

Pentru că poate se mulțumesc cu banii pe care i-au luat și au trai destul de bun. Dar nu se gândesc la viitor să se formeze și să joace la o echipă mult mai valoroasaă de afară”, a mai atenționat Diniță. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul cu bătaie lungă venit din partea unui nume important din fotbal: „Ca apolitic nu am nicio șansă!”