RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Aspectul de care Șumudică trebuie să țină cont după debutul la Rizespor: “Cred că a înțeles asta”

Antrenorul român și-a început aventura pe banca echipei turce astăzi cu ocazia meciului disputat contra celor de la Fenerbahce. 

La precendetele două meciuri ale lui Rizespor, tehnicianul de 49 de ani și-a condus echipa prin telefon, de la distanță. Șumudică a semnat contractul cu noua sa formație la mai puțin de o săptămână după ce s-a despărțit cu scandal de Gaziantepspor.

“Cu siguranță și-a dat și el seama că a greșit. Am văzut la conferință de presă în care și-a recunoscut vina nu trebuia să aibă o atitudine atât de tăioasă cu bașkanul clubului pentru că nu ar fi avut de ce să o aibă.

I s-au adus jucătorii pe care i-a cerut, jucătorii erau plătiți, erau prime destul de mari și nu cred că ar fi trebuit să se plângă public și cred că a înțeles asta cred că la Rize va avea altă atitudine părerea mea”, a fost analiza făcută de Liviu Ganea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Șumudică

Pentru a “accesa” provocări mai mari, Șumudică trebuie să îndeplinească de acum încolo o condiție.

“Eu cred că trebuie să fie mult mai diplomat pentru că atunci când ajungi la echipele mari trebuie să ai o altfel de atitudine pentru că bașkanii nu își permit să angajeze un antrenor care să fie prea vocal. Foarte rar se întâmplă chestia asta și probabil a contat și aspectul ăsta în cazul lui”, a completat fotbalistul cu 150 de prezențe în prima ligă.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ultima speranță a fanilor din DDB pentru salvarea clubului de suflet: “Gândiți-vă ce ar fi însemnat asta!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare