RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Apelul disperat al unui fost fotbalist din Liga 1: “Jucătorul român a ajuns să fie un sclav!”

Dificultățile din fotbalul românesc au fost din ce în ce mai reclamate în ultima vreme, iar cazul de la Dinamo a fost dat exemplu negativ pentru toată lumea!

Dacă din punct de vedere al performanțelor la nivel european, nici echipa națională a României și nici echipele de club nu o duc prea bine, nici din punct de vedere administrativ fotbalul românesc nu se poate lăuda prea mult. Dinamo și Astra Giurgiu sunt doar două dintre cluburile care se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii acestor formații având de-a lungul timpului restanțe salariale timp de mai multe luni.

Fostul fotbalist român, Daniel Iftodi (53 de ani), a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre problemele cu care se confruntă sportul din țara noastră de mai bine de 30 de ani. Fostul mijlocaș s-a arătat foarte dezamăgit de modul în care este tratat jucătorul român de fotbal în speță și consideră că este nevoie imediat de un moment zero care să dea startul unui nou început.

daniel iftodi

“De ce doar în România se vorbește despre restanțe salariale de la începutul anilor 90 și până în prezent? De ce jucătorii străini care vin aici își câștigă drepturile, iar jucătorul român e îngrădit? Numai la noi se întâmplă așa ceva. Fotbalistul român a ajuns să fie un sclav! Consider că atât FRF, cât și LPF ar trebui să se implice în aceste probleme.

Fotbalul românesc a luat-o serios la vale și nimeni nu face nimic. Se aduc jucători străini pe sume uriașe de bani, iar jucătorul român e plătit prost și nu i se dă nicio șansă. De asta a ajuns și echipa națională să nu mai aibă rezultate. Ne rugăm de fotbaliști de 35 de ani să vină la lotul național, de prin nu știu ce campionate din Europa. Trebuie să facem ceva pentru fotbal și pentru sport în general!”, a spus Daniel Iftodi, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Verdict dur pentru naționala lui Rădoi: „România nu are jucători din care să aleagă!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare