RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Amenințare pentru granzi în sezonul următor? „Din vară ne vom muta și pe noul stadion”

Trioul FCSB – CFR Cluj – U Craiova a dominat fotbalul românesc în ultimii ani. Cu mici excepții cele trei au ocupat podiumului campionatului din 2018 încoace.

Și sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple și în acest sezon, pentru că în momentul de față ele ocupă primele poziții ale clasamentului. Totuși evoluțiile lui Sepsi din ultima vreme îi fac pe tot mai mulți să afirme că echipa antrenată de Leo Grozavu se va implica în bătălia pentru supremație măcar din sezonul următor. Mai ales că își va schimba și „casa”.

„E prea devreme să discutăm despre un obiectiv de genul acesta, mai întâi să terminăm cu bine acest campionat și să prindem play-off-ul. Din sezonul următor ne vom muta și pe noua arenă. Cu pași mărunți e clar că se dorește performanță la Sfântu Gheorghe.

Noi suntem la al patrulea sezon în Liga 1, am reușit o calificarea în play-off în 2019 și am jucat și finala Cupei României anul trecut”, și-a argumentat intențiile Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Sepsi este în acest moment pe locul 4 în Liga 1, la 10 puncte de liderul FCSB. Punctele se înjumătățesc însă înaintea debutului play-off-ului. Covăsnenii au impresionat în acest sezon în meciurile împotriva candidatelor la titlu. Nu au pierdut niciun joc disputat în deplasare, împotriva lor. Au remizat de fiecare dată cu CFR Cluj (0-0), FCSB (1-1) și U Craiova (0-0).

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Obiectiv schimbat pentru o echipă cu pretenții din Liga 1: “Este păcat să nu încerci”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare