EXCLUSIV | Alin Petrache a fost depistat pozitiv cu COVID-19! Prima reacție a președintelui FRR

Sursa: MEDIAFAX FOTO

Președintele Federației Române de Rugby a fost infectat cu noul coronavirus, iar în urmă cu câteva zile a participat la inaugurarea stadionului Arcul de Triumf!

Cu ocazia inaugurării celui de-al doilea stadion din proiectul pentru turneul final EURO 2020, și anume arena Arcul de Triumf, mai multe personalități din România au luat parte de ceremonia de deschidere.

Alin Petreache, președintele Federației Române de Rugby, Ludovic Orban, fostul premier al României, Gică Popescu, fostul mare fotbalist român, sau Nicușor Dan, actualul primar general al Bucureștiului, au fost printre cele mai sonore nume prezente la acest eveniment.

stadion arcul de triumf scaled 1

Potrivit surselor Realitatea Sportivă, mai mulți angajați ai Ministerului Dezvoltării au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Din ultimele informații se pare că după evenimentul de vineri seara, Alin Petrache ar fi stat cu încă 20 de persoane prezente la acel eveniment într-o încăpere, printre care și fostul premier Ludovic Orban. Aseară, președintele FRR a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Președintele FRR a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre infectarea cu noul coronavirus și a dezvăluit că nu a avut niciun simptom până în acest moment. Petrache a negat informația cum că ar fi stat într-o încăpere alături de alte persoane la acea ceremonie.

“Ieri seară am fost anunțat de către cei de Direcția pentru Sănătate Publică că sunt pozitiv cu COVID-19. Mă simt bine în acest moment, nu am avut până acum niciun simptom. Am avut niște colegi la Universitate care au fost depistați pozitiv și după aceea am fost să-mi fac testul rapid din care a reieșit că am fost infectat și eu. Am repetat testul și a ieșit tot pozitiv.

Nu am rămas nicăieri după evenimentul de inaugurare a stadionului Arcul de Triumf, toată lumea a plecat, inclusiv domnul Orban!“, a declarat Alin Petrache pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Ionuț Stroe, mesaj clar după derapajul lui Colțescu: “Îmi cer scuze în numele sportului românesc!”