RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Alexandru Dedu e convins: ”Calificarea e o realizare de pe altă planetă, dar Adi Vasile o să facă pe dracu în patru!”

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, are încredere deplină în Adi Vasile, selecționer al naționalei de handbal feminin.

Înțelegerea cu Adi Vasile este valabilă până la sfârșitul acestui an, iar obiectivul principal este de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Turneul preolimpic va avea loc între 19-21 martie, în Muntenegru, iar adversarele României sunt Norvegia, Muntenegru şi Thailanda, care se vor bate pentru două locuri pentru Jocurile Olimpice.

Alexandru Dedu a vorbit la ”Realitatea Sportivă” despre noul selecționer și a explicat ce obiective va avea naționala României, dacă va ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Adi Vasile este o alegere pe care eu o plac. Au votat oamenii din handbalul românesc. Pe locul 2 era domnul Burcea și pe locul 3, la egalitate, erau domnul Roșca și Pașca.

Adi Vasile m-a surprins. Am avut o înâtlnire cu el și am vorbit despre staff-ul lui. El a venit cu Bent Dahl, omul care a dus naționala Norvegiei în top 4. Este un om cu multă experiență, e tobă de carte.

Faptul că Adi mi-a spus că îl dorește mi-a arătat că este înțelept. E o alegere bună. Sunt convins că Adi o să facă pe dracu în patru să reușească.

Se premiază locurile 1-6. În majoritatea cazurilor, stabilim locurile 1-6 ca obiectiv. În momentul actual, calificarea e o realizare de pe altă planetă.” a declarat Alexandru Dedu la ”Realitatea Sportivă”.

Citește și EXCLUSIV | Președintele FRH dezvăluie: ”Cristina Neagu are un vis! Sper să i se îndeplinească!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare