EXCLUSIV | “Te face să nu mai fi interesat de fotbal!”. Afirmație șoc despre situația de la Dinamo

Criza roș-albilor nu îi lasă indiferenți pe rivalii istorici ai “câinilor”. 

Fotbaliști care în trecut s-au războit cu trupa din Ștefan cel Mare privesc acum de la distanță haosul din “Groapă”. Iar explicațiile pentru incertitudinea care domnește la club sunt greu de găsit.

“Nu mă gândeam niciodată că ar putea ajunge aici, sunt echipe care au dispărut și care ar mai putea alcătui un campionat. Mă gândesc printre altele la Ceahlăul, Timișoara, Bistrița, Farul. E o nebuloasă, te face să nu mai fi interesat de fotbal, poate cineva chiar și-a dorit să se ajungă aici. 

E păcat că nu mai este concurența de dinainte, ne pregăteam ca de sărbătoare când era programat câte un derby. Înainte nu erau banii de acum, dar de luat se luau până la urmă. Ei câștigă pe lună, ce luam noi într-un an”, a fost dezvăluirea lui Ionuț Dragomir, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

 

dragomir ionut 1
Sursă foto: romaniansoccer.ro

Altă echipă aflată în suferință este formația la care fundașul a evoluat în perioada 2006-2007. Pandurii Târgu Jiu este retrogradată matematic în Liga 3, dar tradiția gorjenilor poate fi dusă mai departe de Viitorul Pandurii.

“Acolo sunt alte orgolii, țin legătura cu foștii mei colegii, știu că trebuia să fim invitați pe acolo. Trebuiau să fie mai uniți, să aleagă o echipă reprezentativă pentru Liga 1. Flavius Stoican a făcut treabă pe acolo.

A fost conjunctura nefericită care a făcut să rateze play-off-ul. Domnul Condescu este un om de toată omenia, făcea treabă pentru oraș și pentru fotbal, au fost performanțe mari acolo”, a fost poziția fostului fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Atac la șefii oltenilor după seria de remize din Liga 1: “De unde știa Ouzounidis lotul Craiovei?”