EXCLUSIV | Atac la șefii oltenilor după seria de remize din Liga 1: “De unde știa Ouzounidis lotul Craiovei?”

Craiova a uitat să câștige și a ajuns la patru remize la rând în campionat. 

Parcursul amintește de seria de șapte jocuri fără succes în urma căreia Papură a fost îndepărtat de la echipă pentru a i se face loc lui Marinos Ouzounidis. Ionuț Dragomir contestă alegerea făcută la vremea respectivă.

“Sunt atâția români care ar putea să antreneze, de unde știe grecul ăsta lotul Craiovei. Și pe unde a mai antrenat afară? Și jucătorii străini care erau buni la noi plecau apoi doar acasă la ei.

Doar CFR ce și-a mai făcut treaba cu străini în echipă. Știți că se vorbește de mai bine de 10 ani că și asta e o cauză pentru că nu mai reușim să avem rezultate la echipa națională”, a fost acid Ionuț Dragomir, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

bucurie olteneasca

De la venirea noului antrenor, Craiova nu a marcat niciodată trei goluri într-un meci de Liga 1. Ouzounidis are însă de partea lui defensiva. Doar două goluri primite în 12 meciuri.

“În play-off trebuie să joci mai mult pe atac pentru că nu mai ai nimic de pierdut. În următoarele două etape se pot distanța primeleCra două clasate. Eu m-aș fi bucurat anul trecut să ia titlul, dacă erau suporteri altul era deznodământul.

Aveau 5-10 % șanse mai mari, i-a depășit miza, au făcut un joc slab exact în partida unde se juca cu trofeul pe masă. Acum la capitolul experiență CFR stă mai bine, dar FCSB vine cu foame de trofee. CFR-ul e posibil să își arate colții în play-off, mai ales după ce s-au descătușat cu Academica Clinceni”, a mai spus fostul jucător în vârstă de 46 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost fotbalist al Craiovei dezvăluie atuul oltenilor în lupta pentru promovare: “Știe lotul și situația de acolo”