RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Adrian Mititelu Jr. anunță: ”Palmaresul e la noi!”

Adrian Mititelu Jr. a oferit prima reacție după apariția informației potrivit căreia FC U Craiova 1948 va fi nevoită să-şi schimbe denumirea.

Informația inițială apărută este următoarea: Curtea de Apel Bucureşti a decis printr-o hotărâre definitivă că FC U Craiova 1948 nu mai are voie să folosească denumirea actuală şi nici să utilizeze însemnele actuale. (Vezi AICI mai multe detalii)

Adrian Mititelu Jr. a oferit prima reacție. Acesta a explicat că este o confuzie, iar echipa sa nu trebuie să își schimbe numele.

”Nu este o decizie definitivă. Este din septembrie 2020 și e provizorie. Noi și cei de la CSU avem un dosar pe rol prin care ne judecăm cu privire la mărci. Noi cerem ca lor să le fie anulate 21 de mărci, iar ei ca nouă să ne fie anulate 4 mărci.

Site-ul este proprietatea altei persoane, iar mărcile folosite sunt proprietatea altei persoane. Instanța a hotărât ca, provizoriu, nouă să ni se interzică dreptul de a folosi siglele respective. 

Această decizie a fost luată deoarece CSU a câștigat acum 2 ani de zile procesul cu marca. Noi vom revizui procesul cu marca și îl vom câștiga și pe acela. Palmaresul este la noi, nu are nicio legătură cu acest proces provizoriu.” a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru realitateasportiva.net.

Citește și FIFA şi UEFA contestă în continuare Super Liga Europei! ,,Nu vom recunoaşte competiţia”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare