EXCLUSIV | Adevăr dureros în privința situației din Ștefan cel Mare: “Nimeni nu trage să rămână acolo”

Problema salariilor restante îi apasă pe fotbaliștii lui Dinamo care încearcă să uite de acest aspect atunci când intră pe teren pentru meciurile de Liga 1.   

Unii dintre ei sunt însă motivați de faptul că alte echipe sunt cu ochii pe ei pentru a-i ajuta să scape de infernul pe care îl îndură de luni bune.

“Jucătorii joacă și ca să prindă contracte, deja unii sunt ofertați. Joacă pentru contractele lor practic. Iar fiecare încearcă să prindă un contract mai bun. Din momentul ăsta nimeni nu trage să rămână la Dinamo, pentru că nu sunt bani.

Mulți încearcă să profite pentru faptul că Dinamo este o platformă bună, cu nume și se pot face remarcați. Deci fiecare joacă pentru viitorul său”, apreciază Nana Falemi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

fabbrini

Fabbrini este unul dintre cei mai curtați dinamoviști. Italianul a anunțat că ar vrea să rămână în “Groapă” după ce a vorbit cu fanii din DDB. Perioada de mercato se va încheia însă abia pe 15 februarie.

“Dacă și Fabbrini pleacă la CFR o să fie greu, de asta este important să încerce să adune cât mai multe puncte. Au cu ce, doar că atmosfera din club și neîncrederea le scade din elan și de asta nu intră în cea mai bună formă la ora meciului”, a mai adăugat fostul fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Previziune sumbră pentru evoluția lui Dinamo: “Play-off-ul este departe de ei”