RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Previziune sumbră pentru evoluția lui Dinamo: “Play-off-ul este departe de ei”

Dușul rece împotriva Chindiei le-a tăiat aripile dinamoviștilor care visau să ajungă pe loc de play-off chiar și în condițiile în care situația financiară a clubului este una extrem de dificilă. 

Nana Falemi e de părere că șansele roș-albilor de a prinde o prezență în minicampionatul care va decide câștigătoarea titlului sunt foarte mici.

“Dinamo era un pe un trend ascendent, ei au un blazon de apărat, se vede că își doresc foarte tare să urce în clasament, să nu se mai bată la retrogradare ca în ediția trecută. 

Pe termen mediu nu pot să meargă prea mult așa din victorie în victorie. Play-off-ul este departe pentru Dinamo, strategia lui Gane este să ia meciurile pas cu pas cred eu”, a fost declarația lui Falemi pentru realitateasportiva.net. 

falemi

Obiectivul calificării în play-off a fost ratat în Ștefan cel Mare în ultimele trei sezoane. Cel care i-a avut ca adversari pe “câini” în derbyurile din anii 2000 nu crede că ținta este prioritară pentru club în acest moment.

“Gane nu poate să facă minuni, dar eu nu cred că se gândesc atât de departe. Mai ales când fanii au dat bani ca echipa să ajungă la Mediaș. În condițiile astea nu poți să îți faci niște planuri prea îndepărtate”, a încheiat fostul mijlocaș al naționalei Camerunului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Proiectul de suflet al unui stelist, din nou în actualitate: “Vom ajunge la a 5-a ediție”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare