RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Acuzații dure ale lui Răzvan Lucescu! ”Ne-au furat titlul! E o mare frustrare”

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al-Hilal, și-a adus aminte de episodul controversat, pe vremea când antrena la Paok, atunci când a pierdut titlul după o decizie a comisiei de fotbal din Grecia.

PAOK a pierdut titlul in sezonul din 2018 al Superligii elene dupa o luptă purtată la comisii cu cei de la AEK Atena.

Diferența de 6 puncte dintre cele două a fost stabilită in birouri, după o victorie la “masa verde” pentru echipa din Atena și o depunctare a celei din Salonic.

Dacă vrei cu adevărat, regret acel titlu, în viață nu știi de câte ori ai posibilitatea să câștigi titluri, e muncă foarte grea, trebuie să construiești ceva foarte solid, să te lupți în fiecare zi cu multe detalii, ai de gestionat un grup de oameni, fiecare cu trăirile lui, cu emoțiile lui, te lupți cu o presiune care vine din exterior.

Titlul acela cu Paok ne-a fost furat, de oamenii din Atena. Au vrut să dea titlul în altă parte, este o mare frustrare!a declarat Răzvan Lucescu într-o intervenție, în direct, la Realitatea Plus.

Formaţia din Salonic a pierdut la masa verde confruntarea cu AEK din luna martie, 2018, după incidentele care au urmat golului marcat de Fernando Varela. Reuşita fostului stelist, din prelungiri, a fost inițial anulată de către arbitri, lucru care a stârnit furia fanilor şi a patronului Ivan Savvidis, care a intrat pe teren cu un pistol la centură, pentru a contesta decizia. La vestiare, arbitrul a hotărât să valideze golul, dar jucătorii de la AEK nu au vrut să mai iasă pe teren, invocând lipsa de securitate.

În final, în urma verdictelor date de comisiile din Grecia, PAOK a pierdut meciul 0-3 la masa verde, a fost penalizată cu alte 3 puncte în acest sezon și a fost sancționată cu disputarea fără suporteri a 3 meciuri de pe teren propriu. Patronul lui PAOK a fost interzis pe stadioanele din Grecia timp de 3 ani.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | Un antrenor român, șocat de imaginile de pe aeroportul din Cluj! “Nici nu știa orașul în care se duce”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare