EXCLUSIV | Mesajul transmis factorilor de decizie din fotbalul românesc: “Așa ar trebui gândit”

Mirel Rădoi mai are puțin timp la dispoziție pentru a-i alege pe tricolorii care să înfrunte Macedonia de Nord, Germania și Armenia, luna viitoare.  

Selecția ar trebui să îi includă și pe jucătorii eligibili pentru naționala de tineret, utili pentru selecționata de seniori, consideră Zeno Bundea. Reprezentativa condusă de Adrian Mutu dispută în aceeași perioadă partidele din grupele turneului final al CE.

“E destul de dificil, primordială ar fi echipa de seniori, mă gândesc că 100 % au prioritate să aleagă. Așa ar trebui gândit, rezultatele ar fi cele mai importante pentru echipa mare.

Apoi și selecționata U21 este importantă pentru că este anticamera echipei naționale. Dar cred că ar fi momentul să punem accentul mai mult pe echipa mare ca să avem și noi parte de o calificare, să mergem și noi la un turneu final”, a punctat Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

romania u21 bucurie mare

Tineretul se va duela cu Germania, Olanda și Ungaria în tenativa de a ajunge în faza eliminatorie a competiției. Fostul mijlocaș a analizat șansele băieților lui Mutu.

“Depinde de moment, de jucătorii care sunt în formă la ora jocului. De felul cum vin de la echipele de club, de cât joacă pe acolo. Astea vor conta mai mult. Ambele generații sunt bune, și cea trecută și asta, sunt unii jucători în echipa actuală care au jucat și la precedentul Euro”, a încheiat Zeno. 

 CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Fotbalistul văzut drept viitorul lider al echipei naționale: „I se pune în cârcă o presiune enormă”