RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | A refuzat o ofertă mai bună pentru a pregăti Petrolul. Fanii au fost cei care l-au convins: „Mi-au dat mare elan”

Costel Enache a dezvăluit că a refuzat o ofertă din lumea arabă pentru a semna cu Petrolul și subliniază că nu regretă nicio secundă că a luat această decizie.

Fanii au fost cei care l-au determinat pe Enache să aleagă Petrolul Ploiești.

„Au fost discuții dinainte de a veni la Petrolul. A fost, dar s-a dus și nu-mi pare rău absolut deloc de alegerea făcută.

Am decis să rămân la Ploiești pentru că apucasem să spun câteva vorbe unor oameni și așa trebuia să se întâmple. Cred că era normal și decent să fac lucrul acesta.

Acum chiar mă bucur. Cu toată nebunia din jurul echipei să știți că trăiesc o perioadă foarte intensă și plăcut din punct de vedere profesional. Am niște băieți minunați. Îmi place să mă văd cu ei, să mergem la antrenamente. E o plăcere să merg la antrenament. Întotdeauna ajung primul mă duc cu determinare.

E un club frumos. Mi-a dat mare elan. Când 6000 de oameni cântă în același timp imnul nostru în startul meciului este minunat.

La fel de adevărat este că acest lucru te face foarte responsabil. Și probabil că va veni și reculul dacă lucrurile nu se așază așa cum am vrut”, a spus Costel Enache pentru realitateasportiva.net.

Căutăm împreună cea mai bună soluție pentru Liga a 2-a!

Astăzi, Liga a 2-a are exclusivitate la Realitatea Sportivă!Vom sta de vorbă cu Laszlo Balint, antrenorul liderului UTA Arad, Costel Enache, tehnicianul Petrolului Ploiești și Dan Alexa, antrenorul Rapidului!Lăsați-ne întrebările voastre în secțiunea de comentarii, iar cele mai bune le vom adresa în direct celor 3 antrenori!De asemenea, ne puteți contacta și la numărul 0736300854.

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Întrebat care va fi principalul atu al Petrolului în lupta pentru promovare, Enache a răspuns: „Cred că Petrolul este un club stabil financiar și poate duce la capăt orice competiție. Petrolul e un club care creează emulație, iar pentru competiții acest lucru este foarte necesar.

Cred că suntem un club foarte bine organizat. Cred că arătăm ca un club serios de fotbal”.

Petrolul Ploiești ocupă locul cinci în clasamentul Ligii, la egalitate de puncte cu FC Argeș (38 puncte) și la 12 puncte în spatele liderului UTA Arad.

Citește și • EXCLUSIV | Costel Enache are încredere deplină în jucătorii săi: „Am un lot pregătit să facă performanță”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare