EXCLUSIV | Costel Enache are încredere deplină în jucătorii săi: „Am un lot pregătit să facă performanță”

Costel Enache a declarat că are un lot foarte bun și este încrezător că fotbaliștii săi își vor îndeplini obiectivul la finalul sezonului, acela de a promova în Liga 1.

„Lotul meu este unul foarte bun. Unul pregătit să facă performanță. Performanța însemnând îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am propus”, a spus Costel Enache pentru realitateasportiva.net.

Căutăm împreună cea mai bună soluție pentru Liga a 2-a!

Astăzi, Liga a 2-a are exclusivitate la Realitatea Sportivă!Vom sta de vorbă cu Laszlo Balint, antrenorul liderului UTA Arad, Costel Enache, tehnicianul Petrolului Ploiești și Dan Alexa, antrenorul Rapidului!Lăsați-ne întrebările voastre în secțiunea de comentarii, iar cele mai bune le vom adresa în direct celor 3 antrenori!De asemenea, ne puteți contacta și la numărul 0736300854.

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Petrolul Ploiești, unul dintre puținele cluburi din Liga 2 care se bucură de stabilitate financiară.

„În momentul ăsta nu avem un departament de scouting de sine stătător și clar delimitat, dar avem oameni capabili în club cu experiență și cu conexiuni. Ținem legătura, gândim în perspectivă și încercăm să nu fim surprinși niciodată.

Dar cred că cea mai importantă e stabilitatea financiară, iar noi la Petrolul am făcut mereu o figură frumoasă. Nu au fost niciodată probleme financiare sau întârzieri”, a mai spus Enache.

Petrolul Ploiești ocupă locul cinci în clasamentul Ligii 2, la egalitate de puncte cu FC Argeș (38 puncte) și la 12 puncte în spatele liderului UTA Arad.

Citește și • EXCLUSIV | Costel Enache a uitat de fotbal! Cum își petrece timpul antrenorul Petrolului în această perioadă