Eugen Trică, înainte de startul play-off-ului din Liga a 2-a: ,,Nu avem cum să nu promovăm”

Eugen Trică a revenit pe banca celor de la FC Universitatea Craiova 1948, după ce la începutul sezonului a fost înlocuit cu italianul Nicolo Napoli.

Revenit la olteni, Trică i-a luat locul lui Ovidiu Stângă, iar în ultimele două meciuri din sezonul regular, cu el pe margine, FC ,,U” Craiova 1948 a obţinut calificarea în play-off-ul din Liga a 2-a, după ce a remizat cu Farul, scor 0-0, şi a câştigat cu CSM Reşiţa, scor 2-0.

trica

Despre meciurile din play-off, Trică spune că orice echipe s-ar fi clasat pe primele 6 poziţii, la fel de greu i-ar fi fost formaţiei sale. Antrenorul spune că abordarea la fiecare meci al oltenilor va fi la victorie, aşa cum va fi cazul şi în meciul cu Mioveni, primul din play-off pentru FC ,,U” Craiova.

,,Am văzut programul și vă pot spune că, indiferent de meciuri, totuși, acest play-off era unul foarte tare. Dacă vrem să promovăm, atunci noi trebuie să ne luptăm cu cei mai tari. Vom întâlni Mioveni, în deplasare, în prima etapă și vă pot spune că noi vor merge acolo să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc.

FC U Craiova 1948

Dar vreau să îmi felicit încă o dată băieții pentru determinarea și dăruirea de care au dat dovadă în meciul de la Reșița. Au fost o adevărată familie și au luptat eroic pentru victorie și pentru calificarea în play-off. Nu ne-a fost deloc ușor în zece oameni, dar elevii mei s-au comportat exemplar și au strâns bine rândurile. S-au ajutat unul pe altul în teren în condițiile în care am rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Blidar. Suporterii au fost lângă noi și i-am simțit cum ne încurajau din afara stadionului. Le mulțumesc că au venit atâția kilometri după noi, deși sunt probleme cu această pandemie.

Ne vor aștepta meciuri foarte tari în play-off, dar eu sunt convins că, dacă noi vom aborda jocurile ce vor urma cu aceeași determinare și vom avea aceeași concentare, nu avem cum să nu reușim promovarea în Liga 1. Vom intra pe teren în meciurile din play-off doar cu gândul la promovarea în Liga 1.’‘, a declarat Eugen Trică, pentru ediţie.ro.

FC Universitatea Craiova 1948 începe play-off-ul din Liga a 2-a de pe primul loc, cu 35 de puncte.

FCUCraiova1

Citeşte şi Eugen Trică, după FC ,,U” Craiova 1948 – Farul, scor 0-0: ,,E păcat că nu am avut realizări”