RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Eugen Neagoe ştie unde s-a rupt meciul cu FCSB! ,,Puteam să jucăm două zile dacă nu ieșea Găman”

Meciul dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii 1, disputat pe Naţional Arena, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-0.

Golurile partidei au fost marcate de Dennis Man în minutul 78 şi Florin Tănase, care a reuşit o dublă, în minutele 81 şi 89.

La finalul celor 90 de minute disputate pe Naţional Arena, Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, a comentat prestaţia echipei sale. Tehnicianul spune că tot jocul Astrei a fost dat peste cap de accidentarea lui Valerică Gaman.

,,Explicațiile sunt puține și simple, cred că în această seară am făcut un joc foarte bun. Timp de 78 de minute, cei de la FCSB nu au avut nicio ocazie. Asta e fotbalul, noi am ratat. A trebuit să fac o schimbare, l-am schimbat pe Găman, l-am băgat pe Riza în locul lui Stahl, este de meserie fundaș stânga. Nu a fost pregătit, nu a fost lângă Man.

neagoe

În momentul în care vor fi lângă noi și jucători care au venit la echipă vom arâta mult mai bine, am promis acest lucru. Până la primul gol, FCSB nu a avut nicio ocazie. Era un meci simplu, cred că puteam să jucăm două zile dacă nu ieșea Găman. Cine vede rezultatul spune că a fost dezastru. Au făcut 78 de minute un joc foarte bun tactic, au stat perfect băieții în teren. Nu am reușit să marcăm și am fost pedepsiți în ultimele 12-13 minute. Nu aveam probleme, nu-mi făceam griji, eram foarte liniștit. În ultimele minute am primit trei goluri.”, a declarat Eugen Neagoe la finalul jocului cu FCSB.

După acest meci, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, unde a acumulat 37 de puncte în cele 16 meciuri disputate până acum. De cealaltă parte, Astra Giurgiu rămâne pe locul 12 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în tot atâtea etape disputate.

Citeşte şi VIDEO | FCSB n-a fost degeaba în Turcia! Victorie la scor de neprezentare cu Astra Giurgiu

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare