Eugen Neagoe, discurs tăios după victoria cu Dinamo: ,,Nu mă interesează problemele lor! Să fie sănătoşi”

Meciul dintre Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti, din turul semifinalelor Cupei României, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Singurul gol prin care Astra a învins-o pe Dinamo a fost marcat în minutul 4 al jocului de la Giurgiu de către bosniacul Krpic.

dinamo astra 1

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei Giurgiu, a reacţionat la finalul jocului cu Dinamo. Auzind că Mulţescu şi-a dat demisia de la formaţia din Ştefan cel Mare, Neagoe a spus că-i pare rău pentru tehnician, însă de celelelalte probleme ale clubului dinamovist nu vrea să mai audă.

,,Îmi pare rău pentru nea Gigi, un antrenor valoros, un om de valoare, dinamovist, era cel mai în măsură să continue, e decizia lui, îl respect foarte mult.

1 neagoe dinamo

Ar trebui să fim bucuroși că am câștigat, nu am primit gol, mi-aș fi dorit să marcăm mai multe, a avut și Dinamo ocazii.

M-a deranjat că nu am ținut mai mult de minge, să avem posesie, mai ales că după gol Dinamo trebuia să riște.

Nu am fost lucizi, inspirați la ultima pasă, am pierdut ușor și trebuia iar să alergăm după minge. A fost bine pe faza de apărare, dar îmi doream mult mai mult pe faza de atac.

Dinamo e într-o poziție pe care nu și-o doresc, dar sper să câștigăm și vineri. Nu mă interesează problemele de la Dinamo, le urez să fie sănătoși.”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul jocului cu Dinamo, potrivit Digisport.

Dinamo şi Astra Giurgiu se vor întâlni din nou vineri, în prima etapă a play-out-ului din Liga 1.

dinamo astra

Citeşte şi BREAKING NEWS | Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: “Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc”