Erik Lincar, istorie pentru Turris! Începe apocalipsa pentru echipa lui Dragnea?

Erik Lincar nu mai este antrenorul celor de la Turris Turnu Măgurele.

Formația din Teleorman a anunțat oficial despărțirea de tehnicianul în vârstă de 42 de ani. În acest moment, Turris se află pe locul 9 în Liga a 2-a, cu 16 puncte obținute în 11 etape.

”Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

lincar

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială si cel mai important comunicare.” este comunicatul emis de Turris.

Fiul lui Dragnea, ameninţat cu filmuleţe compromiţătoare de jucătorii lui Turnu Măgurele! 

La începutul, în spațiul public a aprut informația potrivit căreia fotbaliştii de la Turris i-ar fi transmis lui Valentin Dragnea că dacă Lincar va fi dat afară, în acel moment vor pleca şi ei de la echipă, astfel echipa ar urma să joace restul meciurilor cu copiii.

Jucătorii clubului din Teleorman se laudă prin vestiarul echipei că ar avea filmuleţe compromiţătoare cu fiul lui Liviu Dragnea. Clipurile ar fi fost făcute la mai multe petreceri private la care au luat parte şi aceștia.

Citește și Dinamoviștii au restanțe salariale, însă s-au obișnuit: ”Au devenit caracteristici pentru club!”