Dinamoviștii au restanțe salariale, însă s-au obișnuit: ”Au devenit caracteristici pentru club!”

Dinamoviștii s-au obișnuit cu situația financiară de la club.

Situația complicată a ”câinilor” nu-i o noutate, iar Andreas Mihaiu (22 ani) spune că s-a obișnuit și continuă să îi facă treaba ca un adevărat profesionist, chiar dacă încă nu și-a încasat banii.

Ar trebui să fie mai mult profesionalism la nivel de condiții din partea clubului. Nu aș vrea să comentez prea mult. Ne-am obișnuit cu situația asta. Neplata, întârzierile și așteptarea, au devenit caracteristici pentru acest club.

Dar noi suntem profesioniști, ne antrenăm și ne pregătim cât putem de bine indiferent de situație și la meciul încercăm să scoatem maxim și să dăm 100%.” a declarat Mihaiu pentru doardinamo.ro

  • 150.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com.

mihaiu

După ce a vorbit despre situația fanilor, Mihaiu le-a a vorbit și despre suporterii dinamoviști: ”Suporterilor adevărați care ne-au ajutat, au donat și au ținut acest club în viață, le mulțumim. Îi respectăm foarte mult pentru sacrificiile pe care le-am făcut și îi așteptăm pe stadion după toată această nebunie cu virusul.

Pentru ceilalți care stau în fața tastaturii sau cu telefonul în mână și înjură, critică și nu sunt mulțumiți de absolut nimic, nu vreau să transmit nimic.” le-a transmis fotbalistul fanilor.

Dinamo

Citește și O legendă a ”câinilor” n-are dubii: ”Cosmin mă face să cred că regretă revenirea la Dinamo!”