”Era Contra” se apropie de final! Lista celor 6 antrenori care îi pot lua locul

Dinamo a câștigat un singur meci în era Contra, iar finalul mandatului lui ”Guriță” se apropie.

Ieri, ”câinii” au remizat cu Astra, scor 1-1, și au ajuns la 6 puncte obținute în 10 etape.

Dinamo Astra 1 1
SURSA FOTO: Dinamo București

Potrivit Gazetei, o listă a posibililor înlocuitori a lui Contra a fost făcută de conducerea dinamovistă. Iată care sunt tehnicienii care pot ajunge în Ștefan cel Mare:

  • Lucas Alcaraz (54 ani), antrenor cu peste 270 de meciuri în La Liga, la echipe precum, Granada, Almeria, Levante sau Real Zaragoza.
  • Paco Jemez (50 ani), un alt fost tehnician cu meciuri pe prima scenă a fotbalului spaniol, 190 la număr. A pregătit echipe precum Cordoba Las Palmas sau Granada.
  • Jose Luis Oltra (51 ani), tehnician liber de contract care a bifat în palmares echipe precum Levante, Deportivo La Coruna, Almeria, Cordoba sau Granada.
  • Mircea Rednic (58 ani), favoritul fanilor și tehnicianul care a mai avut 4 mandate le Dinamo

mircea rednic dinamo

  • Cornel Țălnar (68 de ani), omul care se ocupă de formația secundă a roș-albilor. Acesta a avut mai multe mandate în Ștefan cel Mare, atât ca principal, cât și ca secund.

cornel talnar

  • Gigi Mulțescu (69 ani), tehnicianul care a pregătit-o pe Dinamo chiar înainte de revenirea lui Contra. În prezent, ”SMURD” se ocupă de Centrul de Copii și Juniori.

multescu

Citește și Alex Couto, despre dezastrul de la Dinamo: ,,Poate nu banii sunt problema, ci fotbalul! Contra este cel mai expus”