Alex Couto, despre dezastrul de la Dinamo: ,,Poate nu banii sunt problema, ci fotbalul! Contra este cel mai expus”

Dinamo a remizat în meciul de pe teren propriu contra celor de la Astra Giurgiu, scor 1-1, într-o restanţă din etapa 9-a a Ligii 1. 

La finalul partidei Alex Couto, directorul general de la Dinamo, a vorbit despre prestaţia echipei din Ştefan cel Mare. Acesta spune că toată lumea de la echipă este îngrijorată de situaţia în care se află clubul în acest moment.

Couto a avut un discurs destul de ciudat, spunând că banii nu sunt problema la Dinamo, ci poate fotbalul pe care îl joacă echipa în această perioadă.

Clar un punct e mai bun decât nimic, dar voiam să câștigăm și avem nevoie să învingem. Din păcate, avem probleme în a marca. Toți din club suntem îngrijorați pentru că suntem pe un loc pe care Dinamo nu ar trebui să fie, într-o situație normală. Trebuie să muncim foarte mult pentru a ne reveni în viitor.

cortacero couto

Nu suntem dezamăgiți de jucători, dar trebuie să îmbunătățim și nivelul individual. E mult stres, presiune, sunt probleme pe care trebuie să le rezolvăm. Lucrăm din greu pentru a aduce bani, poate nu asta e problema, ci fotbalul…Producem fotbal, iar banii sunt o unealtă de a fi mai bun în fiecare zia declarat Couto după meciul cu Astra, potrivit ProSport.

Alex Couto a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Contra şi a lui Pablo Cortacero la Dinamo. Despre spaniol a spus că s-a vindecat de Covid-19, iar despre Contra s-a limitat la a spune că este sub contract cu Dinamo şi că este foarte supărat pe situaţia de la club.

,,Cortacero e bine, e sănătos, am vorbit cu el azi (n.red. – ieri). E îngrijorat de situația echipei! Da, banii vin săptămâna viitoare”. Nu înțeleg! Se spun tot felul de prostii. E clar cine e patronul, se arată și-n acte.

contra

Cosmin Contra e sub contract. El e cel mai expus din tot clubul. Nu doar el e supărat, ci toți din această echipă”, a mai precizat oficialul de la Dinamo.

Dinamo a rămas pe loc de retrogradare şi după meciul de aseară. Formaţia lui Contra e pe locul 15, cu 6 puncte adunate din 10 meciuri.

Citeşte şi Veste excelentă pentru CFR Cluj! Ce se întâmplă înainte de returul cu AS Roma