Reacția lui Emil Săndoi după victoria necesară cu Voluntari: ”Acum, să vedem ce va fi”

Chindia Târgoviște a învins-o pe FC Voluntari cu 1-0, la Buzău, în etapa 29 din Liga 1, și speră în continuare la play-off.

Antrenorul gazdelor, Emil Săndoi, a afirmat după meci că victoria a fost absolut meritată și necesară pentru jucătorii săi. În ceea ce privește șansele la calificarea în play-off, tehnicianul de 56 ani crede că este un obiectiv realizabil. Dar pentru asta, e nevoie de o victorie în ultima etapă și de un joc favorabil al rezultatelor.

chindia bucurie

„Nu trebuie să uităm că pe final de meci am ratat două ocazii, prin Diaz și Cherchez, puteam să facem chiar 2-0. Una peste alta, e o victorie muncită, ne duce la 39 de puncte.

Înainte de această partidă, erau două confruntări din care noi trebuia să scoatem maxim. Din prima am reușit, acum să sperăm că și din a doua, sperând și ca în celelalte două partide  va fi măcar un rezultat pozitiv pentru noi.

Chindia

Am avut încredere în băieți, deși avem jucători tineri, fără experiență. Ei s-au acomodat repede rigorilor din prima ligă, Cornel Dinu, Dumitrașcu sunt fotbaliști care n-au evoluat mult sezonul trecut. Merită felicitați acești jucători. Acum, să vedem ce va fi”, a declarat Emil Săndoi, conform Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, formația lui Emil Săndoi le depășește pe Astra și pe FC Argeș și ajunge pe locul 7, cu 39 puncte. De cealaltă parte, Voluntari rămâne pe locul 12 în Liga 1, cu 31 puncte. În ultima etapă, Chindia joacă la FC Argeș.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Chindia încă speră la play-off! Echipa lui Emil Săndoi s-a impus la limită cu Voluntari