Gaz Metan Mediaș a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-2, iar ardelenii riscă să ajungă în zona play-out-ului la sfârșitul etapei.

Elevii lui Edi Iordănescu au avut o prma repriză foarte bună, însă FCSB a fost echipa care a marcat pe Arena Națională. Florinel Coman și Dennis Man au punctat pentru bucureșteni.

Antrenorul Mediașului este resemnat după înfrângerea din această seară. Iordănescu este dezamăgit de elevii săi pentru prestația din repriza secundă și este de părere că valoarea individuală a făcut diferența.

”Nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul. Noi am venit cu multe absenţe, e foarte greu în condiţiile astea. Cu toate acestea, am făcut o repriză foarte bună, am fost echipa care putea să deschidă scorul. FCSB a avut doar o ocazie în prima repriză. 

În repriza a doua am pierdut intensitatea, nu am mai fost primii la minge. Cu toate astea, până la gol, nu a avut adversarul ocazii. A fost o greşeală a noastră la construcţie şi pe calitate individuală. Noi suntem naivi, venim şi pierdem un joc şi ne gândim cum am pierdut. A câştigat echipa mai valoroasă, mai şmecheră. Noi nu suntem o echipă şmecheră” a declarat Edi Iordănescu.

Chiar dacă a avut o seară de coșmar, tehnicianul ardelenilor a avut un mesaj de mulțumire pentru conducerea Gazului: ”Mulţumesc conducerii care au făcut un efort să scoată clubul din situaţia această financiară, am găsit şi noi bilente la discount de avion să mergem la Iaşi. Am văzut bilete de avion doar în filme” a fost mesajul lui Iordănescu.

Vezi și VIDEO | Coman, savuros după golul marcat cu Gaz Metan: ”Am crezut că e offside”