RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Edi Iordănescu, pe urmele lui Dan Petrescu la CFR Cluj! ,,Lucrul ăsta m-a supărat şi le-am transmis şi jucătorilor”

CFR Cluj s-a impus în primul meci din 2021, pe teren propriu, împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 3-1.

Golurile partidei au fost marcate de Valentin Costache în minutul 15, Ciprian Deac în minutul 52, Debeljuh în minutul 90, respectiv Chandarov în minutul 84.

Edi Iordănescu, antrenorul ardelenilor, a comentat prestaţia echipei sale din această seară. Tehnicianul s-a arătat încântat de joc, însă a fost nemulţumit din cauza faptului că echipa sa a primit gol.

,,Mai avem de muncă în continuare, e clar. Abordarea a fost ofensivă, ca pentru un joc acasă împotriva unui adversar extrem de competitiv. Uitaţi-vă dacă a mai primit trei goluri. Echipa a fost una ofensivă, asta cred că s-a transferat în joc, în sensul în care nu am sărit construcţia, am dus-o de pe o linie pe următoarea, am avut progresie şi alternanţă. Sigur, au fost momente în care am greşit şi ne-am precipitat, dar, una peste alta, am avut tonus ofensiv, am creat, am marcat şi am avut şi alte situaţii.

Sunt lucrurile foarte pozitive pentru care sunt fericit şi am felicitat echipa, pentru că victoria e meritată. Partea mai puţin bună a fost că a apărut o relaxare nejustificată. Ne-am deconectat, am fost superficiali, le-am permis să marcheze şi am trăit periculos. La 2-0, fie faci 3-0, fie temporizezi. Lucrul ăsta m-a supărat, le-am comunicat, nu avem voie să tratăm aşa. M-a supărat şi că am primit primul gol în cinci etape de când sunt aici.„, a spus Edi Iordănescu la finalul jocului.

Citeşte şi Klaus Iohannis, anunţ de ultimă oră! Când se începe şcoala

Edi Iordănescu mai transmite că echipa sa trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că etapa viitoare o aşteaptă un meci dificil contra celor de la Sepsi.

,,Am avut cinci jucători exclusiv ofensivi, l-am coborât pe Djokovic pentru a forţa mai mult construcţia şi a avea echilibru în faţa fundaşilor centrali. Dacă jucătorii s-au simţit bine, mă bucur. Înseamnă că înţeleg că se poate şi prind încredere. Dar importante sunt rezultatele. Trebuie să rămânem echilibraţi, trebuie să luăm partea bună de aici, peste trei zile avem un meci extraordinar de greu la Sfântu Gheorghe.
Nu pot să plec cu gândul spre titlu acum. Trecutul ne obligă să căutăm victoriile şi să urcăm în clasament, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Ca o primă concluzie, am reuşit să recuperăm puncte, am depăşit Craiova şi vedem ce se întâmplă cu FCSB în jocul de mâine. Sunt lucruri bune, în jurul lor trebuie să construim în continuare. Nu pot să cad în capcana titlului şi să mă relaxez. În fotbal eşti antrenorul ultimului rezultat, lucrurile se schimbă repede. Trebuie să analizăm şi greşelile pe care le-am făcut.”, a mai punctat antrenorul lui CFR Cluj.
După acest succes, CFR Cluj a urcat pe locul 2 în Liga 1, unde se află la egalitate cu FCSB, ambele cu câte 34 de puncte.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare