Edi Iordănescu a lansat un atac dur împotriva portughezului Jose Mourinho, antrenorul echipei Manchester United. Românul consideră că ‘The Special One’ nu a mai evoluat ca tehnician şi a făcut din ‘diavoli’ o echipă de duzină.

Manchester United are un sezon dezamăgitor, fiind pe locul 7 în Premier League. În Liga Campionilor, ‘diavolii roșii’ s-au calificat în optimi, deși nu au făcut un meci strălucit împotriva elvețienilor de la Young Boys Berna.

Jose Mourinho este criticat în Anglia pentru jocul inestetic și pentru lipsa de eficiență din atac.

L-am simpatizat pe Mourinho multă vreme, l-am şi studiat, am descoperit foarte multe lucruri interesante, în special în modul cum îşi organizează activitatea şi în metodologia de lucru. E un antrenor extrem de important, nu-i poate lua nimeni această calitate, însă în ultimii ani mi se pare că nu a mai evoluat deloc. A rămas ancorat în nişte idei fixe, rigide. Iar ultima realizare este că a făcut din Manchester United o echipă de duzină. Cu o exprimare foarte modestă. Culmea că a <reuşit> acest lucru folosind câteva sute de milioane! Jucătorii par prinşi în nişte tipare fixe, din care nu ies, indiferent de economia jocului„, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Mourinho s-a dezlănțuit după golul lui Fellaini! Mesajul pentru critici