Manchester United nu a făcut un meci strălucit împotriva elvețienilor de la Young Boys în grupele Ligii Campionilor. Jose Mourinho a odihnit câțiva jucători de bază, iar ‘diavolii’ au ratat mai multe ocazii clare. Belgianul Maroune Fellaini a dat lovitura în minutul 90+1, iar englezii și-au asigurat calificarea în optimile de finală.

Pe Old Trafford, Manchester United a avut 22 de ocazii de gol. În prelungiri, Romelu Lukaku a deviat o minge pentru Marouane Fellaini, care l-a învins pe portarul David von Ballmoos cu un șut superb la colțul lung.

Momentul a fost trăit la intensitate maximă de către Jose Mourinho, care și-a vărsat frustrarea acumulată pe niște sticle cu apă, spre uluiala celor aflați în tribune.

După cinci runde din grupa H, Juventus Torino și Manchester United au obținut calificarea în primăvara Ligii Campionilor, iar Valencia va juca în Europa League.

După această victorie la limită, Jose Mourinho a transmis un mesaj pentru cei care-l critică, în stilul caracteristic portughezului.

Cei care comentează fotbalul, o mare parte dintre ei nu au stat niciodată la marginea terenului. Îi invit pe cei care vorbesc despre exprimarea frustrării pe bancă să vină și să stea aici, ca antrenori. Poate că preferă vacanțe lungi în Barbados și să se uite la TV. E mult mai confortabil decât să fii pe banca tehnică. Sunt sigur că un antrenor adevărat nu ar critica niciodată alt antrenor pentru reacțiile de pe margine.

Cel mai important lucru este că ne-am calificat. A fost o grupă foarte dificilă. Pentru câțiva dintre ‘fanii’ mei și pentru cei cărora le plac statisticile, sunt la al 14-lea sezon în Liga Campionilor, iar echipa mea s-a calificat de 14 ori din faza grupelor. În sezonul în care nu am participat în Liga Campionilor, am câștigat Europa League. E un record bun„, a spus Mourinho, citat de BT Sport.