Edi Iordănescu, fascinat de Ovidiu Hoban: ,,Astăzi a avut exprimare de sub 21 de ani”

Meciul dintre CFR Cluj şi Viitorul, din etapa a 21-a a Ligii 1, disputat în Gruia, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1.

Golurile partidei au fost marcate de Cătălin Itu, în minutul 31 şi Ovidiu Hoban, în minutul 90+3, pentru CFR Cluj, iar pentru Viitorul a marcat Dobrosavlevici, în minutul 52, după o eroare a lui Bălgrădean.

cfr cluj bucurie

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat prestaţia echipei sale din această seară. Acesta este mulţumit că a obţinut cele trei puncte puse în joc şi a lăudat prestaţia de pe teren a lui Ovidiu Hoban.

,,Plecăm de la puncte, am reușit să le luăm. Am jucat la full automat, am produs 26 de puncte din 30, deci nu putem fi decât fericiți. Jocurile nu pot să fie toate la fel, dar cred că meritam victoria. N-a fost un joc fluid și limpede, dar dacă analizăm până când am primit golul, Viitorul nu a avut ocazii.

iordanescu cfr

Ne pregătim pentru o deplasare foarte grea și să ne batem din nou pentru cele trei puncte. Luăm meci cu meci, chiar dacă sună clișeic. Dacă ieșim bine și din meciul cu Botoșani, mă pot declara mulțumit de această perioadă.

Citeşte şi Dennis Man, prezentat oficial la Parma! Primele cuvinte ale românului: ,,Sunt fericit aici! Adi Mutu mă inspiră”

Hoban e sub 21, așa a avut exprimarea astăzi. E normal să te precipiți, dar echipa a arătat caracter, la fel ca Ovidiu, care a depus un efort deosebit. El a fost un exemplu extraordinar pentru echipă. Mă bucur și pentru curajul lui Itu, pentru că ultimul meci în care a jucat titular nu a făcut o partidă extraordinară. Cum Bălgrădean ne-a scos de multe ori, așa și azi echipa l-a scos pe el.”, a declarat Edi Iordănescu la finalulş jocului cu Viitorul.

edi iordanescu

După acest meci, CFR Cluj ocupă locul doi în clasament, cu 47 de puncte acumulate în cele 21 de jocuri disputate până acum în Liga 1.

De cealaltă parte, Viitorul rămâne pe locul 9 în Liga 1, cu 25 de puncte strânse din 21 de meciuri jucate până acum în campionat.

cfr cluj 4

Citeşte şi VIDEO | CFR Cluj pune presiune pe FCSB! Victorie chinuită în prelungiri cu Viitorul