RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Edi Iordănescu face în continuare curăţenie la CFR Cluj! Atacantul adus de Dan Petrescu, gata să plece de la club

CFR Cluj s-ar mai putea despărţi în această iarnă de un atacant care a fost adus când echipa era antrenată de Dan Petrescu.

Acesta nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar acum este pe picior de plecare de la campioana ultimelor trei sezoane din Liga 1

Jakub Vojtus este jucătorul pentru care CFR Cluj negociază un împrumut la o formație din Liga 1 în acest moment. Atacantul ar putea să ajungă în această pauză de iarnă la FC Voluntari, dacă cele două părţi se vor înţelege.

Slovacul nu a impresionat la Cluj, iar Edi Iordănescu nu se bazează pe serviciile sale la fel de mult cum o face cu restul atacanţilor din lot. Acesta contează mai mult pe Debeljuh şi Mario Rondon.

Citeşte şi EXCLUSIV | Atuul CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB şi Craiova: ,,Va fi o luptă până la final, totuşi”

Vojtus a venit liber de contract la CFR Cluj în vară, după ce a avut un sezon de excepţie la Academica Clinceni. Adus de Dan Petrescu la echipă, atacantul nu a reuşit să emită pretenţii la un loc în primul ,,11”, prestaţiile sale fiind neconvingătoare atunci când a fost introdus pe teren.

Dacă în sezonul trecut a marcat de nouă ori pentru Clinceni, acum nu a reuşit niciun gol pentru CFR Cluj în cele 10 apariţii ale sale.

Dorit acum de FC Voluntari, Jakub Vojtus a mai trecut în carieră şi pe la Universitatea Cluj, în sezonul 2015-2016-

400.000 de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Gigi Becali şi Meme Stoica, luaţi la rost de fanii FCSB-ului după plecarea lui Sergiu Buş: ,,În 5 ani nu au învăţat nimic”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare