Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, a dezvăluit faptul că Iulian Cristea a semnat cu FCSB, dar va rămâne împrumut la Mediaș până la vară.

Tehnicianul a explicat că oficialii celor de la FCSB nu au ajuns la o înțelegere cu cei de la Gaz Metan, astfel că fundașul nu va ajunge în această perioadă de transferuri la formația roș-albastră. Edi Iordănescu a mai discutat și despre calitățile fotbalistului.

A semnat cu FCSB, toată lumea ştie asta, e un lucru confirmat. Până la urmă, era în ultimele şase luni de contract, era dreptul lui. Eu nu îl judec, îl înţeleg. E un jucător tânăr, care consider că nu şi-a atins plafonul. Are în continuare o marjă mare de creştere. Eu am avut mai multe discuţii cu el, ne dorim să continue, pentru că are şase luni în continuare contract cu Gaz Metan şi este până în vară jucătorul Gazului. 

Atâta timp cât nu s-a găsit o soluţie ca cele două cluburi să se înţeleagă pentru plecarea lui încă din această iarnă la FCSB, atunci e clar că va continua aici. Şi eu sunt sigur că el este un băiat inteligent şi a înţeles foarte bine mesajele mele. El trebuie să fie profesionist, să respecte clubul care, până la urma urmei, a contribuit într-o mare măsură la formarea lui şi la ieşirea lui pe piaţă.” a declarat Edi Iordănescu pentru TelekomSport.

750.000 de euro este cota lui Iulian Cristea, potrivit transfermarkt.com. 

Citește și Gigi Becali a DEZVĂLUIT TOT! Salarii și prime GIGANTICE! ”Erau bani foarte mulți în acea perioadă, foarte mulți”