Gigi Becali a dezvăluit în cadrul unei emisiuni care a fost cel mai bine plătit jucător de la FCSB și care a fost cea mai mare primă oferită la formația din capitală!

Patronul FCSB a explicat că cele mari salarii primite de jucătorii de la formația din capitală au fost cele ale lui Chipciu și al lui Rusescu. Cei doi fotbaliști câștigau suma de 30.000 de euro pe lună, iar Gigi Becali le oferea asemenea salarii pentru a nu mai avea griji. Omul de afaceri a mai dezvăluit și care a fost cea mai mare primă oferită la roș-albaștrii- 150.000 de euro!

”Cel mai bine plătit fotbalist de la Steaua a fost Mirel Rădoi. Îi dădeam un salariu lunar în valoare de 25.000 de dolari. Erau bani foarte mulți în acea perioadă, foarte mulți. Mă bucur că acum și-a mai revenit față de mine. Și-a dat și el seama că a greșit. Bine, lui Chipciu i-am dat 30.000 de euro salariu iar lui Rusescu, la fel. Voiam ca jucătorii să nu mai aibă nicio grijă când vin la Steaua, să fie cu gândul doar la performanță.

Cea mai mare primă pe care am oferit-o vreodată jucătorilor a fost în valoare de 150.000 de euro de jucător, după prima mea calificare în Liga Campionilor. Pentru acea calificare, UEFA ne-a dat 3 milioane de euro, dar eu două milioane le-am direcționat către jucători.” a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Citește și Cine este jucătorul din Premier League pe care FCSB l-a dorit! ”M-am interesat şi eu, şi Meme despre el”