Duşan Uhrin, speranţa lui Negoiţă! “Este printre puţinii profesionişti!”

Fostul acţionar Ionuţ Negoiţă crede că Duşan Uhrin poate fi speranţa dinamoviştilor pentru finalul de sezon. Omul de afaceri a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul ceh.

Negoiţă, care a colaborat cu Uhrin în perioada în care a condus clubul din Ştefan cel Mare, crede că antrenorul ceh poate salva echipa de la retrogradare.

„Îl susțin pe Uhrin, e printre puținii oameni serioși din fotbal. Un tip foarte ok, foarte profi și mi se pare o alegere bună. Sper să reușească cu lotul de jucători pe care îl are, să îl facă să funcționeze ca o echipă și să evite retrogradarea”, a spus Ionuț Negoiță pentru Digi Sport.

ionut-negoita-dinamo

Negoiţă i-a lăudat şi pe fanii dinamovişti. Proiectul DDB a reuşit să ţină clubul pe linia de plutire numai din sumele obţinute de fani.

„Ce fac suporterii e admirabil, fără precedent. Îi știam destul de organizați, implicați, dar  nu eram foarte sigur că vor reuși să țină corabia la suprafață”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Dinamo a pierdut la Mediaş în etapa a treia a playout-ului şi a rămas cu un singur punct obţinut în primele trei etape. Alb-roşiii ocupă loc direct retrogradabil.

 

În runda următoare, formația din „Ștefan cel Mare” primește vizita celor de la FC Voluntari, joi, 29 aprilie, ora 17.00.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Dinamoviştii, băgaţi în şedinţă la Mediaş! “Mercenarilor! Ne băgaţi în B!”