VIDEO | Dinamoviştii, băgaţi în şedinţă la Mediaş! “Mercenarilor! Ne băgaţi în B!”

suporteri-dinamo-stadion-national-arena-torte-fum

Suporterii dinamovişti au digerat greu eşecul care i-a trimis pe alb-roşii pe loc direct retrogradabil. După meciul de la Mediaş, fanii le-au cerut socoteală jucătorilor.

Look Sport a prezentat imagini cu câţiva suporteri care au urmărit partida din afara stadionului. Dinamoviştii le-au reproşat jucătorilor lui Duşan Uhrin atitudinea arătată în ultima perioadă. 13 meciuri fără victorie a strâns Dinamo în campionat.

„Veniți să vorbiți cu noi. Ne-am săturat de voi. Mercenarilor! Ne băgați în «B»” – au strigat fanii furioşi către jucătorii lui Duşan Uhrin.

dusan uhrin

„E o situație dificilă. Rezultatul e foarte rău pentru noi. Am început așa și așa meciul, dar primim gol foarte ușor. Situația e grea, a fost grea de la început. A fost foarte dificil pt mine. (n.r. portarul Gudmund Kongshavn) A făcut greșeli catastrofale, nu pot să spun nimic despre asta, pentru că nu înțeleg cum este posibil.

Nu vreau să vorbesc despre evaluare. Am încredere în jucători, dar ne trebuie noroc. Ne trebuie noroc, trebuie să facem mai mult pentru asta. Fiecare joc e la fel pentru noi, pentru a rămâne în prima ligă. Nu am dormit bine de când am venit, pentru că așa e imposibil să mergem mai departe”, a spus Dusan Uhrin, la flash-interviurile de după meci.

CITEŞTE ŞI: Dinamo de la conducere se distruge: ”Oamenii care conduc sunt inconștienți!”