O nouă remiză în play-off-ul Ligii a 2-a! Dunărea Călărași a făcut egal pe teren propriu cu ASU Poli Timișoara

Dunărea Călărași și ASU Poli Timișoara au remizat, scor 0-0, în primul meci al celor două echipe în play-off-ul Ligii a 2-a!

FC “U” Craiova 1948, CS Mioveni, Dunărea Călărași, ASU Poli Timișoara, Rapid București și Csikszereda Miercurea-Ciuc sunt echipele care se luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc în acest sezon de Liga 2.

În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cristi Pustai a acumulat primul punct în play-off și speră la revenirea în Liga 1 după doi ani de pauză. Pentru Dunărea Călărași urmează partida din deplasare de pe terenul celor de la Rapid București, programată sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11:00.

pustai

De partea cealaltă, timișorenii au obținut și ei primul punct în play-off pe terenul formației care a încheiat sezonul regulat pe poziție secundă. Pentru formația condusă de Dan Alexa urmează partida de acasă, contra liderului FC U Craiova 1948, programată sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11:00.

Echipele de start din meciul Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara

Dunărea Călăraşi: Began – Sîrbu, Wiktorski, Ariel Lopez, Sălceanu – Puşcaş, Ciucur, Cârstocea – Alami, Kanda, Valentin Alexandru
Rezerve: Krell, Sava, Şandru, Bud, Crişan, Rus, Djuric, Acolatse, Petre
Antrenor:Cristi Pustai

ASU Poli Timişoara: Hindrich – Radu, Scutaru, Bocşan, Popovici – Codrea, Coadă – Munteanu, Rus, Ivanovici – M. Axente
Rezerve: Păduraru, Jurj, Manea, Plazonja, Casado, Radunovic, Ignea, Sofran, Doru Andrei
Antrenor: Dan Alexa

Citește și VIDEO | FC ,,U” Craiova 1948 debutează cu o remiză în Play-off! 0-0 s-a terminat partida de la Mioveni