RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dumitru Dragomir este convins: “Dinamo nu are valoarea să o bată pe FCSB!”

Meciul orgoliilor din România, Dinamo-FCSB, se va disputa în această seară, de la ora 20:45, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul rundei cu numărul 21 din Liga 1!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este convins că echipa pregătită de Ionel Gane se va mobiliza la maxim în partida din această seară, dar din punctul său de vedere, FCSB este clar favorită în “Eternul Derby”.

mitica dragomir

“Dinamo se va mobiliza foarte bine, dar nu are valoarea să o bată pe Steaua (n.r. FCSB). Poate doar întâmplător… E mare diferență din toate punctele de vedere.

fcsb dinamo 1

Dinamo va ieși din prima divizie dacă nu se găsește cineva să se asocieze cu suporterii și să facă ceva serios. Trebuie acum, până în vară… Dacă s-au rupt, se alege praful. Ei nu au o echipă rea, au echipă de primele 6-8 locuri. Nu e echipă de retrogradat! a declarat Dumitru Dragomir, pentru Look Sport TV.

Formația lui Jerry Gane primește vizita marei rivale de pe locul 9 în clasament, în timp ce elevii lui Toni Petrea sunt liderii Ligii 1, după 20 de etape disputate în actualul sezon.

Citește și Dinamoviștii nu se lasă! “Câinii” încearcă să blocheze prezența lui Thomas Neubert pe banca FCSB-ului în această seară

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare