RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Duckadam, invitat la inaugurarea noului stadion Ghencea? Răspunsul lui Lăcătuș

Polemica dintre FCSB şi CSA Steaua s-a mutat pe subiectul noului stadion Ghencea. Helmuth Duckadam le-a transmis reprezentanţilor CSA că echipa din Liga 1 va juca fără îndoială pe noua arenă. Marius Lăcătuș îl avertizează pe Gigi Becali că ar risca dispute violente cu suporterii.

Noua arenă din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri, iar costurile lucrărilor au depășit 65 de milioane de euro.

Potrivit documentelor CNI, beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Stadionul se află în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Apărării Naționale.

Lăcătuș este convins că Duckadam va fi invitat la inaugurarea noului stadion al Stelei, fostul portar fiind o legendă a ‘roș-albaștrilor’.

Eu cred că va fi invitat Helmuth Duckadam la inaugurarea noii arene. Nu cred că cineva din cadrul clubului sau ministerului are ceva personal cu Helmuth Duckadam. Din câte îmi aduc aminte, la festivitățile care au avut loc, aniversări ale clubului Steaua, Helmuth a fost invitat. Nu cred că sunt probleme din acest punct de vedere.

Este părerea lui, este la FCSB. Suntem prieteni foarte buni, indiferent că vedem lucrurile diferit. Nu înseamnă că trebuie să ajungem să avem dispute pe această temă. Și nu suntem noi cei mai în măsură să discutăm despre aceste lucruri, pentru că nu luăm deciziile despre stadion„, a spus Marius Lăcătuș la Pro X.

O lăsăm aşa, dar vom juca şi noi acolo sigur, o să vedeţi. Ce treabă are Ministerul Apărării, ei au altă treabă acum, să cumpere avioane…„, a declarat Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> FCSB, avertizată să nu joace pe noul stadion Ghencea! Argumentele lui Marius Lăcătuș

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare