FCSB, avertizată să nu joace pe noul stadion Ghencea! Argumentele lui Marius Lăcătuș

Lucrările la noul stadion Steaua sunt finalizate în proporție de peste 80%, fiind montate scaune în tribune. FCSB vrea să joace pe această arena, alături de CSA Steaua. Marius Lăcătuș îl avertizează pe Gigi Becali că ar risca dispute violente cu suporterii.

Noua arenă din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri, iar costurile lucrărilor se ridică la 65 de milioane de euro.

Potrivit documentelor CNI, beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Stadionul se află în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Apărării Naționale.

stadion ghencea

Am mai auzit discuții că, vezi Doamne, echipa de fotbal a clubului Steaua se va desființa. Nu cred că se va întâmpla acest lucru, pentru că au condiții foarte bune. Acolo, în bază, s-a investit foarte mult în terenurile de antrenament, nocturnă, tribună. Din câte am înțeles, vor mai fi investiții la această echipă. Asta îmi dă speranțe că echipa va ajunge în ligile superioare, cât de curând.

În ceea ce privește stadionul… da, a fost făcut din bani publici. Să nu uităm faptul că acolo exista un stadion, făcut de Ministerul Apărării Naționale. Dacă FCSB sau altă echipă va accepta chiria pentru teren, nu știu care va fi răspunsul celor de la minister sau de la club. Dar să nu uităm că domnul Becali a plecat din Ghencea pentru că a considerat că este o chirie foarte mare. Era 20.000 de euro pe lună. Acum, chiria va fi mult mai mare, având în vedere că va avea terenuri de antrenament, hotel, restaurant.

Am zis că nu ar fi înțelept (pentru FCSB) pentru că ar risca multe dispute între Peluza Nord și suporteri, sau între suporterii Peluzei Sud și Gigi Becali. La acest aspect m-am referit“, a spus Marius Lăcătuș la Pro X.

lacatus becali

CITEȘTE ȘI -> CSA Steaua și FCSB, împreună pe noul stadion Ghencea? “Trebuie pus la dispoziţia oricui doreşte”