Dramă în sportul românesc! A plecat dintre noi la doar 22 de ani

Antonio Melinte, fostul component al echipei de rugby Dinamo, a murit ieri după ce ar fi suferit un infarct. 

Acesta era pilier și a îmbrăcat tricoul alb-roșu până în urmă cu doi ani. În 2017, el fusese selecționat inclusiv în lotul național U20 al României. Anunțul dispariției sale a fost făcut pe pagina de socializare a secției de rugby a clubului din Ștefan cel Mare.

“Dumnezeu să te odihnească în pace, Antonio Melinte! Condoleanțe familiei îndurerate!” a fost mesajul atașat postării ce anunța decesul fostului dinamovist.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Antonio Melinte!Condoleanțe familiei îndurerate!

Publicată de Dinamo Rugby pe Miercuri, 25 martie 2020

Imediat, apropiații și cei care l-au cunoscut s-au grăbit să își exprime regretul pentru dispariția prematură a rugbystului.

„Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase și toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile… Odihnește-te în pace, frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!”, a fost unul dintre mesajele emoționante scrise după moartea lui Antonio Melinte.

CITEȘTE ȘI –>> Un fotbalist al CFR-ului, ales în echipa ideală a Europa League! I-a impresionat pe redactorii unui site celebru