Un fotbalist al CFR-ului, ales în echipa ideală a Europa League! I-a impresionat pe redactorii unui site celebru

Giedrius Arlauskis și-a făcut loc în cel mai bun 11 de până acum al competiției, întreruptă în faza optimilor de finală. 

Portarul ardelenilor a strâns cea mai bună medie a notelor din partea celor de la whoscored.com după prestațiile sale în cele 6 partide din grupele Europa League plus în cele două jocuri disputate împotriva Sevillei în 16-imile de finală.

“CFR a fost eliminată de specialista competiției, Sevilla, ca urmare a regulii golului în deplasare. Aceasă performanță i se datorează și portarului Giedrius Arlauskis, care a avut 6 parade salvatoare în cele două meciuri. În Europa League, goalkeeperul de 32 de ani a avut 28 de intervenții decisive, o medie de 3,5 pe meci. Lituanianul nu a luat gol în 4 dintre cele 8 meciuri” este argumentația pentru care balticul a prins echipa ideală a competiției.

Din aceasta fac parte 3 fotbaliști de la Manchester United și câte unul de la Roma, Espanyol sau Arsenal.

Nu este o întâmplare că Arlauskis a ieșit cel ami bun portar și în viziunea celor de la whoscored.com. UEFA l-a nominalizat de aseemenea în echipa ideală a grupelor Europa League și apoi a fazei 16-imilor competiției.

CITEȘTE ȘI –>> Fuga din izolare poate duce și la un sfrâșit tragic! Ce a pățit un bărbat din Rwanda