Dragomir a dat verdictul: ”Nu prea știe cu stângul, îi e greu și cu dreptul, dar e cel mai bun din țară!”

Dumitru Dragomir

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Golurile oltenilor au fost marcate de Andrei Ivan (’27) și Tudorie (’88), respectiv Sigurjonsson (’53), pentru clujeni.

Vladoiu craiova

La finalul disputei care a apropiat-o pe Craiova de primele două poziții, fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a rămas impresionat de un fotbalist din lotul lui Ouzounidis, dar a avut o declarație confuză. Ștefan Vlădoiu, fundașul de 22 ani, este remarcatul lui Dragomir, despre care a spus că, deși are anumite carențe, beneficiază de o viteză ieșită din comun, calitate ce îl face să fie cel mai bun fundaș dreapta din țară.

mitica dragomir 1

„Mi-a plăcut fundașul dreapta, Vlădoiu. Se face fotbalist mare! Are o calitate ce nu o au mulți fotbaliști în lume, are viteză. Nu prea știe să lovească mingea cu stângul, îi e greu și cu dreptul, dar are niște calități fenomenale. Are niște calități, restul se învață… E cel mai bun fundaș dreapta din țară!”, a declarat, amuzat, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, conform gsp.ro.

vladoiu coman fcsb

Ștefan Vlădoiu a jucat 25 partide în Liga 1 și a pasat decisiv de două ori. Fundașul dreapta, crescut de Craiova, a făcut parte din lotul lui Adi Mutu la Euro U-21 din Ungaria, iar acum vrea să-și folosească viteza în folosul echipei craiovene și să aducă titlul în Bănie.

CITEȘTE ȘI –>> ”Ghepardul” din Liga 1! Cine este olteanul care ”pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt”