Grupurile suporterilor de la Dinamo și Olimpia Satu Mare participă la o întâlnire a fanilor de pe tot continentul, organizată de SD Europe, o asociație afiliată UEFA. 

La eveniment au fost invitate echipe din peste 38 de ţări, anunță realitateadesatumare.net. iar pe parcursul celor trei zile se vor dezbate bunele practici dintre cluburi, noile politici UEFA şi se vor pune baza viitoarelor parteneriate între echipele participante.

De menţionat faptul că Olimpia MCMXXI Satu Mare, alături de Dinamo București, sunt singurele echipe din România care vor avea reprezentanți la acest eveniment internațional. Printre cluburile partenere ale SD Europe sunt Celtic Futbal Club, Standard de Liege, YB SK Beveren sau AFC Wimbledon.

Reprezentaţii clubului sătmărean au în vedere formarea de parteneriate internaţionale pe termen lung pentru Olimpia.

”Singura modalitate prin care putem să creştem atât noi cât şi clubul este să învăţăm de la cei cu mai multă experință şi să fim ancoraţi la ce se întâmplă la nivel european’’, susţine unul dintre reprezentaţii clubului, prezent la eveniment.

CITEȘTE ȘI –>> Declarație de dragoste înainte de eternul derby: „Și la anul voi fi tot aici” Dinamovistul care i-a impresionat pe fani